Pàgina d'inici / Avís legal

Avís legal

Dades de l’empresa

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que la titularitat del lloc web www.pizzaboscos.com correspon a:

L’AGULLA 2004, SCP
CTRA. BOSCOS, 2 LOCAL 14-15
43007 TARRAGONA
TARRAGONA
NIF: G43779164

 

Actualització i modificació de la pàgina web

L’AGULLA 2004, SCP es reserva el dret a modificar o eliminar, sense previ avís, tant la informació continguda al lloc web www.pizzaboscos.com com la seva configuració i presentació, sense assumir cap responsabilitat per això.

 

Funcionament tècnic del lloc web

L’AGULLA 2004, SCP no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de L’AGULLA 2004, SCP.

Quedem exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem, sempre que procedeixi de fonts alienes a nosaltres.

 

Propietat Intel·lectual

Els continguts d’aquest lloc web, textos, imatges, etc. estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de L’AGULLA 2004, SCP.

Queda totalment prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l’autorització expressa de L’AGULLA 2004, SCP. Per això, l’empresa no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, sent una responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

Ara bé, el disseny gràfic és una adaptació del codi font de la plantilla Edupress dissenyada per WPZOOM per a WordPress. I els widgets i plugins utilitzats per fer possible la composició de la pàgina web també són propietat dels respectius creadors i utilitzats per L’AGULLA 2004, SCP gràcies al codi lliure.

 

 

 
 
 
Treballa amb nosaltres | Privacitat de les dades | Avís legal | Mapa del lloc web